Op maat gemaakte hyaluronzuurfillers

Veroudering in het gezicht is vaak het gevolg van volumeverlies. De huid wordt slapper en gaat hangen. Met fillers wordt het volume op een natuurlijke manier teruggebracht. Het geeft stevigheid aan de huid en maakt harde lijnen in het gezicht zachter. Wij gebruiken alleen veilige en niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid en houdt deze soepel en veerkrachtig. Ons lichaam maakt van nature steeds opnieuw hyaluronzuur aan, maar met het ouder worden neemt dit proces af, waardoor het volume afneemt, je huid slapper wordt en er rimpels ontstaan. 

Huidverjonging met fillers is maatwerk. We kijken naar je gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Samen bepalen we wat het beste bij je past. Er bestaan verschillende hyaluronzuurfillers waarbij de zachte fillers gebruikt worden voor fijne lijnen en stevige fillers voor het accentueren en creëren van contour.

Kwaliteit van onze vulstoffen

De duur van het effect van een filler is afhankelijk van het behandelde gebied en het type filler. Daarnaast is het effect ook afhankelijk van externe factoren zoals veel sporten, veelvoudig bezoek van de zonnebank of sauna. Deze factoren kunnen het effectduur van een filler verminderen. Verder bestaat er voor dit type fillers de mogelijkheid om de filler op te lossen met hyaluronidase. Wij gebruiken uitsluitend fillers van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid waaronder Juvéderm en Teosyal. In deze fillers zit bovendien een geringe hoeveelheid verdovingsvloeistof hetgeen de behandeling wat minder gevoelig maakt.

FAQ

FAQ FILLERS

Het effect is drie tot vier maanden zichtbaar. De benodigde hoeveelheid en duur van het effect verschilt per persoon.

Het verminderen van de fronsrimpel en de voorhoofdsrimpels. Het verzachten van lachrimpels en kraaienpootjes. 

Tandenknarsen, overmatig zweten, gummy smile, putjes in de kin en versmallen van je kaaklijn. 

Botuline toxine en fillers worden nog weleens met elkaar verward. Deze injectables zijn niet hetzelfde. Ook de toepassing ervan is heel anders. Botuline toxine ontspant de spieren waarbij je dynamische rimpels behandeld en fillers creëren volume waarbij je statische rimpels kunt behandelen.  

Wij maken gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van belang is voor de hydratatie en soepelheid van uw huid. Naarmate u ouder wordt, neemt het lichaamseigen hyaluronzuur af en wordt uw huid minder vol en veerkrachtig. Dit volumeverlies kan met een hyaluronzuur filler worden opgevuld. 

Nee. De verschillende behandelgebieden worden met uiteenlopende filler varianten behandeld. Een filler kan ontwikkeld zijn voor een liftend effect zoals de jukbeenderen terwijl voor de rokerslijntjes of de lippen een andere consistentie van de filler gewenst is. Tijdens een consult zullen we uw wensen en verwachtingen ten aanzien van een injectable behandeling. De behandelaar na beoordeling het gebruik van een bepaalde filler adviseren. Gekozen wordt voor de filler die het beste past bij de probleemzone. 

U zult direct resultaat zien. In de eerste dagen na de behandeling zal het effect toenemen en het maximale effect is na twee tot vier weken zichtbaar.

De duur van de filler is afhankelijk van het type filler en het gebied dat behandeld wordt.