volg ons:

De behandelingen

Botox bestaat uit het natuurlijke eiwit Botuline toxine dat door de bacterie clostridium botulinum wordt geproduceerd. 

Dit eiwit heeft als eigenschap dat het de beweging van spieren tijdelijk vermindert. 

Doordat de spieren minder samentrekken, wordt de huid gladder en zijn de rimpels minder zichtbaar.   

Botuline toxine is een giftige stof, maar wordt in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund geïnjecteerd waardoor het op een veilige manier kan worden gebruikt. 

 

Na 3 tot 7 dagen begint de Botox te werken. Bij de één wat sneller bij de ander, maar na 14 dagen is het resultaat optimaal.  

Het effect van Botuline toxine is drie maanden werkzaam, maar bij tijdig herhalen van de behandeling zul je merken dat het effect op den duur langer aanhoudt. 

Botox heeft verschillende toepassingen op zowel cosmetisch als medisch gebied. 

Door dit op gerichte plekken te injecteren behandel je rimpels in het gezicht. De Botox behandeling kan ook onder de oksel worden toegepast om overmatig transpireren tegen te gaan of in de kauwspier tegen het tandenknarsen. Bij de indicatie transpireren heeft men er over het algemeen 6-7 maanden plezier van. 

Kijk bij de Tarieven welke Botox behandelingen wij verzorgen en wat de kosten van deze behandelingen zijn. 

Veroudering in het gezicht is vaak het gevolg van volumeverlies. De huid wordt slapper en gaat hangen. Met fillers wordt het volume op een natuurlijke manier teruggebracht. Het geeft stevigheid aan de huid en maakt harde lijnen in het gezicht zachter. Wij gebruiken alleen veilige en niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in onze huid en houdt deze soepel en veerkrachtig. Ons lichaam maakt van nature steeds opnieuw hyaluronzuur aan, maar met het ouder worden neemt dit proces af, waardoor het volume afneemt, je huid slapper wordt en er rimpels ontstaan. 

Huidverjonging met fillers is maatwerk. We kijken naar je gezicht en uitstraling als geheel in plaats van naar elke zone apart. Samen bepalen we wat het beste bij je past. Er bestaan verschillende hyaluronzuurfillers waarbij de zachte fillers gebruikt worden voor fijne lijnen en stevige fillers voor het accentueren en creëren van contour.

 

De duur van het effect van een filler is afhankelijk van het behandelde gebied en het type filler. Daarnaast is het effect ook afhankelijk van externe factoren zoals veel sporten, veelvoudig bezoek van de zonnebank of sauna. Deze factoren kunnen het effectduur van een filler verminderen. 

Verder bestaat er voor dit type fillers de mogelijkheid om de filler op te lossen met hyaluronidase. 

Wij gebruiken uitsluitend fillers van uitstekende kwaliteit en duurzaamheid waaronder Juvéderm en Teosyal. In deze fillers zit bovendien een geringe hoeveelheid verdovingsvloeistof hetgeen de behandeling wat minder gevoelig maakt. 

Profhilo®: een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen zonder dat het gezicht een andere vorm krijgt.

Profhilo® heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen bij een groot internationaal congres in Parijs als meest innovatieve behandeling. De behandeling is vanaf 2015 op de markt en wordt al in ongeveer 50 landen ingezet om huidverslapping te behandelen.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug

 “Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo® de huid kunt verjongen zonder volume te geven aan je gezicht. De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.”

 

Behandeling

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van, maar gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt

Voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Dankzij de BAP-techniek is het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als bij acne. Zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een "echte" filler (nog) niet zien zitten of in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

 

Resultaat

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Na de tweede behandeling stijgt de aanmaak van collageen en elastine nog meer. De behandeling kan op meerdere gebieden zoals gezicht, hals, decolleté, handen en bovenarmen toegepast worden en kan ook veilig gecombineerd worden met andere behandelingen.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen uw werkzaamheden door.

 

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door..

 

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke bijwerkingen van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft hetgeen door het lichaam als lichaamseigen gezien wordt.

Plan je gratis intake gesprek in!